Следвайте ни

Валентин Михов с ПЪРВИ думи: Беше страшно, нападнаха ме момчета с качулки!

viber icon

Пребитият снощи бивш президент на ЦСКА и БФС Валентин Михов излезе с първи думи след нападението си:

„Стана някъде uъм 23,30 часа. Прибирах се вкъщи, след като преди това гледах мачовете на Лудогорец и ЦСКА при мои приятели в „Младост“ 3. Между блоковете има тунел. Вървях си спокойно, когато изведнъж изскочиха някакви мъже или младежи. Не знам. Не знам точно, защото ме атакуваха в гръб. Само успях да забележа, че бяха с качулки. Беше страшно. Нанесоха ми доста удари. За щастие състоянието ми не е тежко, добре съм. В момента съм в болница. Не мога да говоря повече, защото лекарите току-що дойдоха, за да ме прегледат отново. А и повечето подробности съм ги казал на полицаите“, коментира Михов, цитиран от блиц.

Нямам представа коя е причината за атаката. Дали беше сплашване, макар че ме удряха, а не са ме плашили само. Дали предстоящият конгрес на БФС, дали заради ЦСКА, заради нещо друго с футбола. Но бях доста шокиран. Лошото е, че това се е случвало не само с мен, но и с други хора. Лошото е, че има лоши хора на земята… Но наистина не мога да говоря повече“, добави 66-годишният мъж.

Коментари (3)

Боци Маймуната

Боци Маймуната

02.10.2020 | 11:12

В страната на Шайката е така.

Отговори
1 0
Ети

Ети

02.10.2020 | 10:22

Наско ,Наско вие в кой свят живеете . Това е ежидневие и внай богатите страни За каква мизерия говориш след като пенсионери хвърлят от терасите хиляди левове на филянкишията .Какъв страх ,Защо не брибият мен . Всичко си има някаква вина .

Отговори
4 1
!!!

!!!

02.10.2020 | 11:14

Или е било за катерички, или футболни топки са намесени.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?