61

Валентич самокритичен: Можеше да загубим 2 точки

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич прояви самокритичност като заяви след победата над Ботев Враца, че отборът почти е загубил две точки. „Не беше лесно да играем при този вятър. Почти загубихме две точки. Добро темпо показахме, имахме добър синхрон между линиите през полувремето“, коментира Валентич.

„През второто полувреме започнахме добре и вкарахме гол. Трябваше да продължим по същия начин. Мачът трябваше да бъде по-лесен за нас. Беше много важно за нас да спечелим тези три точки и преди мача разговарях с играчите. Не искам да виждам как футболистите се страхуват.

Щастлив съм, защото спечелихме трите точки. Създаваме много голови положения, пропускаме някои ситуации. Работим и ще се опитаме да засилим отбора през зимния трансферен прозорец. За мен мачовете, като този срещу Левски са невероятни. Не трябва да говорим за мотивация и вдъхновение. За нас е важно да се възстановим сега и да бъдем свежи“, каза още Азрудин Валентич. Треньорът на Враца Даниел Моралес съжали за загубата в Коматево. „Доволен съм от много неща, при които имахме прогрес. Достатъчно ли е това – не. При 1:0 за Ботев Пловдив имаше греда на Бабунски, после още едно положение пропуснахме. За съжаление не успяхме да изравним. Вкарахме, но имаше засада“, сподели Моралес.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?