64

Валентич: Още един трансферен период и ще сме като Лудогорец

Смятам, че това беше страхотен мач преди червения картон, каза Азрудин Валентич след загубата на неговия Ботев с 3:1 у дома от Лудогорец.

"Два отбора, които се надиграваха. Горд съм от представянето на моя отбор. Лудогорец е тим, който разполага с много качество. Моите футболисти имаха топ представяне. Създадохме доста положения, можеше да затворим мача. Добрият отбор обаче наказва грешките. Още преди мачовете с ЦСКА и Лудогорец казах, че резултатите няма да ни наранят. Загубихме и двата мача, но можеше да вземем и поне две точки. Доволен съм от това, което играхме. С още един трансферен прозорец и правилните трансфери, ще можем да се борим с ЦСКА и Лудогорец.

След червения картон стана много трудно. Мисля, че в началото съдията ни даваше жълти картони за елементарни ситуации. Дори и с 10 човека успяхме да създадем положения. Третият гол беше твърде елементарен. За мен беше очакван, ние трябваше да тръгнем напред.

Когато пропускаш много положения, хората говорят за централния нападател. Шансовете се откриват пред всички. Днес Рабей и Неделев имаха по 2-3 положения. Имаме Маркиньос, който вече има 5 гола. Тук трябва да се отчете и работата на вратарите на ЦСКА и Лудогорец. Когато съхраняваме нашия замисъл, тогава нещата се получават по различен начин.

Футболистите могат да сменят своите позиции. Това е трудно да се подобрява. Вярвам в своите футболисти и смятам, че сме на правилния път", каза Валентич пред репортерите.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Христолов

Христолов

26.10.2021 | 02:54

Моля, Окръжната психиатрия да се самосезира!

Отговори
3 1
Тодор Ж.

Тодор Ж.

25.10.2021 | 22:43

Технически сме по-напред от САШ...

Отговори
2 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?