61

Валентич нападна съдията за загубата от Лудогорец ВИДЕО

Треньорът на Ботев Азрудин Валентич хвърли вината за загубата от Лудогорец на съдията Георги Гинчев. "Всяка спорна ситуация се свиреше за Лудогорец. Да, те са най-добрият отбор в България, но ние ще ставаме още по-добре. Съдията не повлия директно на изхода, но в някои ситуации свиреше определено за тях. Даде много безмислени картони. Ние ще се върнем по-силни и ще играем в Европа", сподели Валентич.

„Бих казал на футболната федерация, на съдийската комисия всяка ситуация 50/50 отива на страната на опонента. Това не е лесно. Надявам се скоро да сме един от най-добрите в страната. Не сме загубили заради това, но е трудно. Нямахме късмет в определени ситуации.

По-добре действахме през второто полувреме. Искаме много повече, да сме по-спокойни. Имахме шансове, но ако не вкараш, няма да спечелиш. Трябва да изградим силата, за да пазим Ботев Пловдив. Искаме феновете да ни помагат. Хората във федерацията понякога влияят и правят грешки. Всичко това трябва да бъде посочвано, дори и от медиите. Това са част от причините, поради което българският футбол е в това състояние. Просто искаме да има феърплей”,

„Мога да кажа, че днес съдията не повлия на резултата, но в ситуации, в които можеше да има картони, не ги показа. Реда Рабей получи жълт картон и трябваше да играе доста време с картон. Трябва обаче да се показват картони във всички ситуации. Ние обаче ще спечелим третото място и ще играем в Европа”, заяви още Валентич.  

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

На кой футболен отбор сте привърженик?