Следвайте ни

Валентич: Изключително щастлив съм от точката!

viber icon

Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич бе видимо доволен от спечелената точка в мача с Царско село в София. „Искам да се извиня за всички от Арда. Хората не разбраха какво исках да кажа след загубата в миналия кръг. Имам огромен респект към Арда и феновете им. Имам респект към всички хора, аз съм нов човек в българския футбол”, започна Валентич.

„Тази точка е много важна за нас. Виждам много голям потенциал в тренировките. Искам да виждам тази увереност и в мачовете. Мисля, че тази точка ще ни даде увереност за предстоящите мачове. Имахме огромни проблеми в първите 15 минути. Имахме сериозни проблеми в средата на терена. Бяхме добре в защита”, каза още специалистът.

„Когато си помислих, че владеем нещата, получихме гол. Харесаха ми последните 15 минути на първото полувреме. Добре движихме топката, много бързо. Хареса ми реакцията след 0:2, Не се предадохме. Вярваме и работим, създаваме достатъчно шансове. Когато си високо на терена и създаваш положение, дава шансове на противника. Изключително съм щастлив с тази точка и вярвам, че играчите ми ще бъдат по уверени”, допълни Валентич.

„Всичко е въпрос на увереност. Много играчи и тези, които играят в последните години в Ботев, нямат увереност. Пасивни сме в първите 15 минути. Трябва да бъдем агресивни и да движим добре топката. Работим и със спортен психолог, за да помогнем на играчите. Мога да кажа на нашите фенове да бъдат спокойни и, че ще бъдем все по-добри и по-добри. Времето е с нас".

 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай