Следвайте ни

Валентич: Чакаме един или двама нови в Ботев до 20 фeвруари

viber icon

Надявам се да успеем да привлечем още един-двама нови футболисти преди края на трансферния прозорец, който в България затваря на 20 февруари, коментира треньорът на Ботев Азрудин Валентич след края на контролата с Царско село (3:0).

"Отлично занем кои играчи искаме и на кои позиции са проблемите ни. За мен не е важно от коя страна ще дойде футболистът, а как ще играе

Иначе за мача днес ще кажа, че не е лесно да изиграеш последната си контрола преди началото на шампионата. Много от играчите са уплашени и уморени, има и контузени. Това което виждам обаче ми харесва. В защита виждам пропуски, но това ще се поправи. Не сме много концентрирани, но се надявам, че в първия мач от първенството ще влезем със свежест, защото от това се нуждаем.

Различно е да играеш контроли, това че сле победили не значи, че ще е така и в шампионата, където мачовете са по- агресивни и интензивни.

Сега задачата е да се подготвим за мача с Арда и да изглеждаме добре, играчите да се възстановят защото са уморени, тъй като последната седмица наблягахме на физическата подготовка", завърши коментара си на Коматево Валентич.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай