64

Вале: Искам двама нови и евротурнири наесен

Искаме да привлечем максимум двама играчи, но няма да е лесно, тъй като желаем новите да вдигнат класата, ако не - ще се справим и с наличните играчи, каза треньорът на Ботев Азрудин Валентич при завръщането на тима от Дубай.

"Направихме страхотна подготовка в Дубай. Много съм доволен от показаното на лагера. Сега трябва да продължим да работим. 

Имаме добър отбор и ще се  подобряваме все повече. Целта в началото беше Топ 6, но сега е да запазим четвъртото място, а защо не и да влезем в тройката. Искаме да играем в eвротурнирите. Поставяме си все по-високи цели

Лъчо Балтанов беше изостанал с подготовката, но вече навакса.

Ще имаме два дни да се адаптираме към студеното време. Футболистите утре (б.р. понеделник) трябва да излязат за 30 мин, а други ден за 1 час, за да се адаптират към климатичните промени. Все пак идваме от 30 градуса на минусови температури", каза още Валентич.

Треньорът коментира и положителните проби за коронавирус на Кевин Янсон и масажиста на отбора: "Ние живеем в времена на пандемия. Двамата с коронавирус са позитивни, но нямат симтоми. Ще останат малко повече в Дубай".

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Логично

Логично

24.01.2022 | 12:36

Птицевъд,яж му главата с повече сирене!

Отговори
1 1
Птицевъда

Птицевъда

23.01.2022 | 15:05

Гладна, жълта мисирка просо сънува.

Отговори
7 5

Анкета

На кой футболен отбор сте привърженик?