64

Важни уточнения за феновете на Локомотив след поръчката на Централната трибуна

Във фен страница на Локомотив (Пловдив) в социалните мрежи, следяща под лупа реконструкцията на стадиона, излязоха със съобщение след пускането на поръчката за централната трибуна на стадиона. Там обясняват какво се случва с ъгловите сектори, както и с проблемите с осветлението.

Ето цялото съобщение без редакторска намеса: 

"Важно съобщение!

Поради многото въпроси повдигнати след официалното пускане на обществената поръчка за "Централната" трибуна и вертикалната планировка - кратко разяснение!

Ъглови сектори ще има! Те нямаше как да бъдат включени в настоящата поръчка, тъй като все още няма готови проекти за тях. В момента работна група се занимава с това и те ще бъдат предмет на нова обществена поръчка на по-късен етап.

Осветлението на стадиона ще бъде поставено на козирките, като четирите стълба, които са в момента ще бъдат премахнати, тъй като няма вече да вършат работа.

Освен ъгловите сектори, нещата които бяха изброени от Фенклуба на отбора, като общежития, отопление и подмяна на основния терен и т.н също ще бъдат включени към ъгловите сектори в нова поръчка.

Работи се неуморно стадион "Локомотив" да бъде едно модерно европейско съоръжение, а освен всичко това ЦЕЛИЯТ комплекс да бъде изцяло завършен.

Нека няма напрежение сред феновете и всички заедно да подпомогнем за изграждането на нашия дом".

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 4 оценки
3/5 от 4 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?