61

Важна информация от среща на феновете на Локо с кмета Костадин Димитров

Важна среща между привърженици на Локомотив Пловдив и кмета на града Костадин Димитров се е състояла на 15 декември, информираха от най-старият фенклуб в България. Основна тема на разговора е бил строежът на стадиона в парк Лаута. 

Marica.bg публикува съобщението на Фенклуб Локомотив без редакторска намеса:

УВАЖАЕМИ ЛОКОМОТИВЦИ,
На 15 декември се проведе среща между представители на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив и кмета на града, Костадин Димитров. Тема на срещата бяха средствата за финансиране на изграждането на стадион „Локомотив“ и прилежащия комплекс.
По време на тази среща научихме, че правителството отпуска 42 милиона лева за довършването на стадион „Локомотив“. В допълнение към тази сума, за изпълнение на необходимите строителни дейности на наше разположение ще бъдат още 12 милиона лева от предоставения заем, както и сума в размер на 2 милиона лева - остатък, които бяха преразпределени в края на миналата година и впоследствие върнати през тази година.
Това финансиране ще позволи цялостно завършване на стадиона и превръщането на целия комплекс в единствен по рода си в България.
Съвсем естествено, нашите очаквания и надежди са всичко това да бъде факт за 100-годишния юбилей на клуба, което ще бъде един заслужен подарък за черно-белите привърженици и за нашия любим клуб!
САМО ЛОКО!

Оцени новината

Оцени новината
4.5/5 от 2 оценки
4.5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Гражданин

Гражданин

20.12.2023 | 09:56

Онзи фен на Локомотив, който продаваше дрога с шефа на трето районно, отвличаха и нареждаха хора, ще идва ли?!

Отговори
1 1
Само Локо Пд

Само Локо Пд

19.12.2023 | 15:54

Най големите феновете на Локо Пд

Отговори
4 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?