В Созопол се заканиха на Локо (Пд)

Наставникът на втородивизионния Созопол Румен Димов се закани отборът му да даде як отбор на Локомотив във финала за Поморие къп. Мачът е днес от 15 часа на стадиона край поморийските солници. 

„Както във всеки един мач, така и срещу Локомотив (Пд) излизаме за победа. Няма значение, че тези срещи са контроли. Омръзнало ми е да слушам, че в такива двубои по-важно е еди-какво си. Действително е така, но с какъвто и състав да излезеш и какъвто и мач да играеш, първото и основно нещо е победата. Такъв съм аз и това е моята философия. Така че отново ще излезем за победа“, коментира пред "Трибуна Бургас" бившият хандбалист.

Победата над юношите на Берое специалистът определи като добра контрола за неговия тим.

„Има неща, които трябва да изчистим. Дадохме почивка на някои от основните футболисти, за да може останалите момчета също да запишат достатъчен брой игрови минути“, коментира Румен Димов.

Според треньора на „небесносините“ успехът на неговия отбор не бива да се омаловажава, въпреки че Берое игра с юношите си до 21 години. „Това нас не ни засяга. Те така са преценили и решили. Всеки отбор отговаря за начина, по който се представя. За конкретния мач, това са били техните виждания“, добави Румен Димов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
пътник

пътник

14.02.2015 | 17:05

Кой е луд да си дава парите на вятъра и разни кебапчии и пластмасови герои да му ги крадат ?И накрая почетният президент Локумов да е на заплата!!!! ХА ХА

Отговори
0 0
Гочо Василев

Гочо Василев

14.02.2015 | 14:11

На мен не ми е ясно едно- Само преди 2 г. Узунов и Бонев продадоха под масата на Левски Илиян Йорданов къде отидоха тия пари? Влезнаха ли в клубната каса или двамката си ги разделиха и плющяха кебапчета здраво? И какво си мислят тия двамата-че бизнесмените, които имат пари не ги знаят какви са мошеници тия ли и че ще си имат постоянно работа с тях ? Ми който е бизнесмен-той е намерил хора, следи ги да не го крадат-а тия двамата-хем явно крадат-хем искат да намерят спонсор, който да си трае, когато го крадат! И не ми е ясно още едно- как така Атанас Узунов е в Общината и отговаря за спорта, като е тясно свързан с Локомотив-това не е ли огромен конфликт на интереси?

Отговори
0 0
Купувач на души

Купувач на души

14.02.2015 | 10:52

Мангалът Наков напусна Кебапчията и Невестулката искат да играят момчетата без пари НЕЩАСТНИЦИ МУХАААААААААААААААААААА

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?