102

В Пазарджик: Сираков джироса акции на фенове от Левски СНИМКИ

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков бе в Пазарджик за поредна среща с привърженици на "синия" клуб. Както е известно в началото на седмицата той стартира кампания за увеличаване капитала на Левски, като посети най-напред Бургас, а след това Сливен и Стара Загора.

Намеренията са визитите на Сираков из страната да продължат след изборите.

„Когато се събираш с истински левскари, срещите са много приятни. Плюс това вършим и сериозна работа. Истините са много. Моята истина е в полза на Левски. Бъдещето на Левски при всички положения ще е по-добро от миналото в последните три години и от настоящето. Това е сигурно“, заяви Сираков пред журналисти. Самата среща продължи близо 2 часа и половина и премина под формата на беседа, като "сините" фенове на Левски от цялата пазарджишка област задаваха въпроси по актуалните и наболели проблеми на отбора. 

В края на сбирката желаещите да се сдобият в бъдеще с акции на Левски получиха временни удостоверения, с които на по-късен етап ще могат да закупят и реални ценни книжа от емисията за увеличаване капитала на клуба. Видно от документите акциите са джиросани най-напред на Виолета Сиракова-Коруджиева, а в последствие тя ги джиросва на бъдещите акционери.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Драган

Драган

31.03.2023 | 21:42

Тея шарани с бастун ги лови.

Отговори
0 0
Бойко

Бойко

31.03.2023 | 13:52

Шиши ще ви ги осребри

Отговори
4 1
как ги лъжат

как ги лъжат

31.03.2023 | 16:50

ох, клетите Те

Отговори
1 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?