64

В Левски готови с вариант при провал на нещата с Генчев

Разбира се, че имаме резервен вариант на Станислав Генчев, ако той не се съгласи да стане старши треньор на Левски, заяви изпълнителният директор на „сините“ Даниел Боримиров, който говори пред медиите след официалната церемония на „Могилката“ по случай 110 години от създаването на клуба.

Боримиров очаквано бе запитан относно треньорския пост, след като наскоро стана ясно, че Николай Костов няма да продължи да води отбора през следващия сезон, а най-спряганото име за нов наставник е това на Станислав Генчев. „Ще изчакате до другата седмица, така че не искам да спекулирам днес с някакви имена. Разбира се, че имаме резервен вариант на Станислав Генчев, ако той не се съгласи да стане старши треньор на Левски“, каза Боримиров.

Той разкри, че мажоритарният собственик Наско Сираков не е присъствал днес на „Могилката“ поради лични ангажименти. „Наско Сираков от няколко дена не е в София. Има лични ангажименти. Мисля, че в неделя се връща в София“.

Изпълнителният директор на Левски бе категоричен, че клубът в момента има най-голяма нужда от обединение. „Левски в момента има най-голяма нужда от обединение. Всеки трябва да преглътне егото и да знае, че Левски е над всички. Преди всичко искам да видя един финансово стабилен Левски, за да може да надграждаме и след това мисля, стъпка по стъпка искаме да правим малки крачки, за да може да постигаме целите си. Мисля, че на този етап това, което направихме преди няколко дни, ни кара да сме оптимисти, тъй като ще имаме финансова стабилност и тази стабилност искаме да я надграждаме, за да можем да видим Левски след 1, 2 години такъв, какъвто нашите фенове го желаят и са свикнали да го виждат“, заяви той, обръщайки се към удвояването на парите от страна на спонсора Palms Bet и това, че клубът не дължи вече нищо на компанията.

По отношение на последния мач за сезона срещу шампиона Лудогорец в неделя, 26 май, от 18:00 часа, Боримиров сподели очакванията си: „Победа. Искаме да зарадваме в последния мач нашите привърженици с една победа, без значение от резултата“. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?