61

В Италия: Антонио Конте сменя Солскяер в Ман Юн

Антонио Конте е най-вероятният нов мениджър на Манчестър Юнайтед, твърдят медиите в Италия. Столът под краката на настоящия наставник Оле Гунар Солскяер е силно разклатен след унизителната загуба от Ливърпул с 0:5 на Олд Трафорд. Sportitalia и Sky Sport Italia дори написаха, че двете страни вече са стартирали преговори. Контактите са в съвсем начална фаза, но според популярните журналисти Алфредо Педула и Джанлука Ди Марцио Конте е дал принципното си съгласие да поеме Юнайтед. 

Вариант за поста на Солскяер е и Брендън Роджърс.

Дон Антонио винаги е бил против да застане начело на даден отбор по средата на сезона, но в случая е убеден, че може да се справи с кризата на “Олд Трафорд”. Sportitalia споменава и конкретни параметри: договор за три години и заплата от 12 млн. евро на сезон. 

Следващите дни ще са много напрегнати за Солскяер, но е напълно възможно той да получи един последен шанс да запази работата си. Манчестър Юнайтед загуби 5 от най-скорошните си 9 мача във всички турнири и се смъкна до 7-ото място в Премиър лийг, а програмата става все по-трудна, защото в рамките на седмица “червените дяволи” ще се изправят срещу Тотнъм, Аталанта и Манчестър Сити.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?