61

В Испания: Юноша на Реал Сарагоса пред трансфер в Локо Пловдив

Локомотив Пловдив продължава да търси нови попълнения за пролетния дял от първенството и след привличането на Ивайло Димитров и Александър Василев. Черно-белите са отправили оферта към испански дефанзивен полузащитник, пишат медиите в страната, като се позовават на личния му агент. Става въпрос за 22-годишния Хесус Алварес от третодивизионния Калахора. Преди дни халфът е прекратил договора си с клуба и в момента е свободен агент. Алварес е роден на 17 ноември 1999 г. в Сарагоса. Юноша е на местния тим Реал, който в момента е в Ла Лига 2. Хесус обаче не успява да пробие в мъжкия отбор и подписва с Депортиво Арагон (трета дивизия), а оттам през лятото на 2020-а преминава в Калахора. Получил е още две оферти - от гръцкия елитен Волос и испанския Мирандес.

Мениджърът на Хесус Алварес е категоричен, че може би е дошло време да опита късмета си в чужбина, тъй като иска да приеме ново предизвикателство. Импресариото на играча твърди, че довереникът му мoже да действа като дефанзивен халф и като централен защитник. Алварес е висок 180 см.

Агенцията, която държи правата на Алварес - Goal Management, представлява доста известни футболисти като Ектор Бейерин (Бетис), вратаря Андре Онана (Аякс), Жерард Деулфеу (Удинезе), Паи Лопес (Марсилия) и др. Развитие около идването на Хесус Алварес на „Лаута“ се очаква в началото на февруари.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?