102

В Хебър: Тежка контузия помрачи настроението на лагера в Анталия

Извършените по време на контролата с Краснодар II три принудителни смени в състава на Хебър се оказаха с различни по мащаб поражения. Най-тежко е състоянието на халфът Жак Пехливанов, който се възстанови само преди няколко месеца от операция на коляното. Направеният по-рано днес медицински преглед установи на първо четене скъсани коленни връзки на другия крак. Поради тази причина Жак ще се завърне преждевременно в България за да мине най-напред ядрено-магнитен резонанс, след което ще се преценява как да продължи лечението му. Ако обаче лошата прогноза бъде потвърдена от снимката, Пехливанов ще трябва да се подложи на нова хирургическа интервенция, която отново ще го извади от любимата за дълъг период от време. 

Жак Пехливанов напуска по лош повод лагера на Хебър в Анталия

Относно Георги Търтов и Томислав Папазов, прегледите не са показали нещо смущаващо и те ще тренират на облекчен режим В следващите 2 дни. 

Междувременно да се присъедини към лагера на Хебър в Анталия бе повикан защитникът Мартин Михайлов, който заради лечение на травма остана да се готви по индивидуален план в Пазарджик. Очакванията са той да бъде на линия в лагера на пазарджиклии за началото на новата тренировъчна седмица.    

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?