В Ботев привлякоха и бек от Норвегия

Ръководството на Ботев (Пловдив) продължава да търси начин за излизане от кризата, в която изпадна представителният тим през есента със селекция в движение. В Коматево осъществиха още един зимен трансфер. Канарчетата привлякоха в състава си защитника Анвар Елионуси. Той пристигна в южния пловдивски квартал още в края на януари.

21-годишният десен бек бе до този момент на проби при жълто-черните, които завършиха успешно и норвежецът подписа договор вчера. Бранителят се обвърза с канарчетата само до края на сезона без опция за продължаване на отношенията между двете страни. За привличането му е настоял наставникът Азрудин Валентич, който се нуждае от попълнения в защита, тъй като в двата мача през пролетта тимът му е допуснал четири гола. Анвар Елионуси е роден на 26 март 1999 година. Бранителят е играл за норвежките отбори Сарпсборг и Фрам.

Междувременно ръководството на ПФК Арда изказа благодарност към треньора на Ботев (Пд) Азрудин Валентич, който в понеделник се извини на клуба от Кърджали за думите, зле интерпретирани след срещата между двата отбора.

Както е известно, след поражението с 0:2 в "Коматево" босненският специалист заяви, че Арда не заслужава точковия актив, който има в момента.

"Нашият клуб винаги е държал на добрите отношения и сме сигурни, че той не е искал да обиди ПФК Арда. Пожелаваме му успех в работата с Ботев Пловдив и постигане на поставените цели пред клуба", се казва в официалната позиция на ПФК Арда.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?