Следвайте ни

В БФС учудени от атаката на Брацигово

viber icon

„Работим по нормативни документи. Не виждам нищо нередно и смущаващо. Напълно спокоен съм за всички наши действия по отношение администриране на първенствата.”. Така коментира вчерашната вербална атака на ръководството на ФК Брацигово шефът на ОС на БФС в Пазарджик Спас Иванов. 

Той определи обвиненията на брациговци като „прехвърляне на топката от болната на здравата глава”.

„За мен нещата са на междуличностна основа и не знам защо се намесва отново институцията БФС?”, попита риторично Иванов. 

Той коментира и темата за предсрочното опростяване на наказанията. 

„Позволява го нормативната уредба на БФС. А тя се регулира от Изпълкома. И това не е от днес или вчера, а от много години. Понеже от Брацигово не визират директно казуса с Йордан Михайлов, а само го намекват, аз ще бъда напълно прям. Спряхме правата му още не следващия ден.

Той дори реално си е понесъл наказанието. И не виждам никакъв проблем. И от морална гледна точка си го е изтърпял. След това е дошъл по надлежния ред,  внесъл си е жалба, платил си е такса, разгледан е случая. Има право и затова е реабилитиран.”, сподели Спас Иванов.

Шефът на БФС - Пазарджик изрази недоумението си от решението на ФК Брацигово да спре от участие детската си и юношеска гарнитура. 

 

 

   

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?