Следвайте ни

Утре: Хебър с първи сбор за 2021 г.

Хебърци ще проведат най-напред функционални прегледи

viber icon

Футболният тим на Хебър се събира в понеделник на първи сбор след края на зимната си ваканция. На него трябва да се явят и четирите нови попълнения - Николай Дичев, Георги Търтов, Евгени Игнатов и Николай Янков, които ръководството привлече през декември. 

С Хебър през втория дял от шампионата на ВПФЛ няма да продължи Александър Димитров, с който клубът от Пазарджик се раздели "по взаимно съгласие". 

По същество подготовката на хебърци ще започне от четвъртък, тъй като в първите дни от седмицата всички състезатели ще минат на традиционните функционални и медицински прегледи, включително и PSR тестове за COVID-19. 

Поради тази причина на спортна база "Георги Бенковски" треньорът Николай Митов ще провежда тренировки на групи. От четвъртък целият тим ще бъде на негово разположение за пълноценни занимания.  

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?