Следвайте ни

Ускоряват поръчката за Лаута, няма да има предварителен контрол

viber icon

Страхотна новина за Локомотив Пловдив съобщи заместник-кметът по строителство Пламен Райчев. Обществената поръчка за строителството на стадиона в Лаута няма да бъде разглеждана на предварителен контрол от Агенцията за обществени поръчки.

„Подадохме поръчката за предварителен контрол в АОП в понеделник. В четвъртък изтече тридневният срок, в който Агенцията определя дали да мине през предварителен контрол, но не бе избрана.

 До края на днешния ден документацията ще бъде прегледана обстойно още веднъж, след което още в началото на идната седмица ще имаме готовност да обявим поръчката на страницата на АОП“, заяви Райчев.

С министерско постановление правителството отпусна за строителството на стадион „Локомотив“ 12 милиона лева с ДДС.

Обществената поръчка ще бъде обявена на инженеринг – с включено проектиране и строително-монтажни дейности, като в обхвата й влиза построяването на три трибуни – „Бесика“, „Спортклуб“ и южната трибуна (сектор за гостуващата публика).

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?