Следвайте ни

УМБАЛ „Пълмед“ се включва в кампанията на Ботев за 110 бебета

viber icon

УМБАЛ „Пълмед“ се присъединява към кампанията на ПФК „Ботев Пловдив“ по случай 110-годишен юбилей на клуба под надслов „110 бебета за 110 години Ботев Пловдив“. Тя е насочена към малките ботевисти, които ще се появят на бял свят през 2021 година. Участие в иницативата могат да вземат всички българчета, които се родят след 12.03.2021г.

Първите 110 малки „канарчета“, регистрирани на специално изработения за целта сайт - https://botevplovdiv.bg/110babies, родени в УМБАЛ „Пълмед“ и други лечебни заведение, партньори на кампанията, ще получат специални подаръци от клуба – членска карта с персонализирано име и номер, както и уникален комплект за новородени, изготвен от партньорите на кампанията от Вис Виталис.

Всяко следващо бебе над 110 брой също ще получи клубна членска с персонализирано име и номер. Притежателите на членската карта ще получат 5% отстъпка в рамките на кампанията, която ще продължи до до 12.03.2022г.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?