УМБАЛ „Пълмед“ подкрепи „110 бебета за 110 години Ботевв“

УМБАЛ „Пълмед“ се присъединява към кампанията на ПФК „Ботев Пловдив“ по случай 110-годишен юбилей на Клуба под надслов „110 бебета за 110 години Ботев Пловдив“. Тя е насочена към малките „ботевисти“, които ще се появят на бял свят през 2021 година. Участие в иницативата могат да вземат всички българчета, които се родят след 12.03.2021г.

Първите 110 малки „канарчета“ ще получат специални подаръци от най-стария футболен Клуб – клубна членска карта с персонализирано име и номер, както и уникален комплект за новородени, изготвен от нашите партньори Вис Виталис.

Всяко следващо бебе над 110 брой също ще получи клубна членска с персонализирано име и номер. Притежателите на членската карта ще получат 5% отстъпка в рамките на кампанията, която ще продължи до 12.03.2022г.

Кампанията ще бъде разпространена и сред повечето водещи болници в град Пловдив.

За участие в кампанията трябва да попълните контактната форма на специално изработения за целта сайт - https://botevplovdiv.bg/110babies .

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Дончо Петров

Дончо Петров

13.03.2021 | 09:55

Мургав писател-фантаст,тези измислици-премислици си ги говорете с другите циганета!

Отговори
1 0
Петър Донков

Петър Донков

12.03.2021 | 14:41

Дончо, какви 110 години, какви 5 лева? Вие, журналистите, сте виновни за разпространяването на тази нагла лъжа. Сегашният Ботев е създаден на 14.02.2011 год. Вземи устава на дружеството и ще се убедиш. Този отбор няма нищо общо със стария ботев, онзи на Христолов, който наскоро бе ликвидиран от съда. Но и тое не е създаден през 1912 год. Интелигентен човек си, не се хващай на тъпотиите на жълтурите, че група от 12 годишни деца /тогава четвъртокласници/ са учредили футболен отбор. Ако е така, нека да извадят съответните документи от съответните регистри. Така с приказки не се пра истори – нужни са документи, но истински, не като онзи фалшив протокол за учредяване, който ни размяхват някои непросветени жълтури. Когато го четох, се чудех как едни четвъртокласници са го съчинявали. На жълтите всичко им е измислено, но вие не намирате смелост да спрете очевидната лъжа! Да си здрав!

Отговори
1 4

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?