Следвайте ни

УЕФА повдигна две обвинения и на Англия

viber icon

Англия също ще си изпати от злощастния мач в понеделник, след който президентът на БФС бе принуден да подаде оставка, а съдийските шефове бяха откарани да дават показания за уредени мачове и черно тото.
Официално от УЕФА повдигнаха обвинения не само срещу България и срещу родината на футбола. От централата ще ни разследват по четири изброени точки. Първата е за “расистко поведение” по член 14 от Дисциплинарния правилник на УЕФА. Втората е: хвърлени предмети - по член 16. Третото разследване ще е за проява на неуважение при националния химн. Последната точка, която ще бъде разгледана детайлно от вещите органи, е свързана с повторения на големия екран - член 42 от Правилника за сигурност и защита.
 
 Англичаните също ще бъдат проследени - по две точки: проява на неуважение при националния химн и недостатъчен брой пътуващи стюарди.
 
УЕФА ще разследва всички изброени предполагаеми инциденти, като датата все още не е оповестена.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?