1553

Удар за Локо! Национал на Бразилия сменя Бидунга

Ганайски бек е сигурно попълнение при трансфер на Матеус в ЦСКА 1948

Локо ще привлече бивш юношески национал на Бразилия, ако защитникът Бидунга отиде в ЦСКА 1948, научи "Марица". Става въпрос за Тиаго Барбоса, на 21 години, от втория тим на столичани. 

Централният бранител пристигна през лятото със статут на звезда, но така и не беше харесан от Любо Пенев. Затова игра предимно във втори тим.

Иначе Тиаго е висок 196 сантиметра и тежи 84 килограма. Има мач за националите на Бразилия до 15 години.

Защитникът носи екипа на бразилския Интернасионал преди трансфера в България. Тиаго записва  две участия за първия отбор на гранда в елитното първенство на страната - Серия А.

Играл е още за дублиращия състав на Интернасионал, за тима до 20 години на клуба, както и за отбора на Атлетико Минейро до 20 години. 

Бидунга уточнява в момента личните си условия с ЦСКА 1948, иначе двата клуба са се разбрали по всички други параметри. Навие ли се конгоанецът с френски паспорт, то бразилецът поема веднага към Пловдив.

Сигурни са още два трансфера по оста Локо - ЦСКА 1948, ако мениджърите на играчите договорят условията си. Крилото Денислав Александров ще се появи на Лаута, стига Карагарен да подпише с "червените".

От Бистрица вероятно ще дойде  и заместника на десния бек Матеус, който също се насочва към ЦСКА 1948. Вместо него в Локо ще се появи ганайският бранител Кристофър Ачемпонг (на снимката). Той играе вече година за втория тим на "червените", въпреки че беше селектиран за първия. Ачемпонг е на 22 години и минаваше за голяма звезда в първенството на Гана, където носеше екипа на Акра Лайънс. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Сателит

Сателит

28.12.2022 | 15:49

Тоест сателит на числото. Ще се обиграват играчи и при добро представяне ще бъдат подарявани

Отговори
6 3

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?