Тунчев: Най-важна бе победата дори с един гол

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев бе изключително радостен от победата над Словачко. Той заяви, че ключът към успеха е бил в търпението на възпитаниците му. 

"Изключително трудно ни беше. Така победата е по-сладка. Дори с един гол, най-важно беше да бием.  На полувремето казах на момчетата да играят играта си и че техният шанс ще дойде, ако са търпеливи. Като цяло контролирахме мача. Имахме и положения, с които можехме и по-рано да го решим.
Словачко са коварен съперник, грубо играха, а съдията пусна по-свободна игра. Не допуснахме гол и всичко завърши добре. В България сме свикнали за всеки фал картон, а тук съдиите не дават лесни фалове. Реферът обае ни ощети малко или много. Както и да е  - така е преценил.

"Момчетата се справиха като цяло в защита, но ще ни трябва време. В Европа всеки дава максимума от себе си, но ни трябва време да се синхронизираме. Търпението беше ключът за успеха, казах го на полувремето. Трябва търпеливо да владеем топката, за да си не отркие ситуация, както и стана.

 "Със сигурност ще очакваме да атакуват в реванша, мачът ще бъде различен. Ако искат да продължат, ще трябва да ни вкарат гол. Феновете ни са фантастични, независимо от резултата. Това ни дава допълнително криле. Групата ни е малка. Ще опитаме да възстановим футболистите до мача с Лудогорец. Ще преценим и няма да рискуваме", заявъши Тунчев

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Рачку

Рачку

22.07.2021 | 23:46

Браво на на нашите момчета! От ЦСКА съм, но се радвам за победата на Локомотив. Нека така да продължават!

Отговори
6 1
намръщенЪ

намръщенЪ

23.07.2021 | 01:06

От кое ЦСКА? Това, което е софийско и с година или това, зад което пише СФ, а е ЛЧ? Иначе, честито и на единствения БГ отбор с победа в първите мачове. Дано устиска в Ческа реп.!

Отговори
2 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?