Тунчев: Готов съм с оставката, Локомотив не заслужава да е на дъното

Локомотив не заслужава да се намира в тази ситуация, така че аз съм готов да поема отговорност за нашето представяне, каза треньорът Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев след нулевото равенство с Ботев (Враца). 

"Може би не ни стигна късмет. Създадохме ситуации, но не успяхме да отбележим. Липсата на точки внася напрежение у футболистите и това е една от причините да се представят по-слабо.

Имаме нови играчи и им трябва време за адаптация, много основни играчи ни напуснаха през лятото. Новите момчетата се стараят, но им е нужно време за адаптация.

Ако има оферта към даден играч, той може да напусне. Това ще бъде притеснително, защото в предни позиции разполагаме само Митко и Минчев и ако някой от тях ни напусне, ще имаме проблем.

Паузата идва в точния момент. Ще работим с новите, които се присъединиха по-късно в подготовката ни. Аз съм готов да поема отговорността, ако ръководството прецени", каза още Тунчев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
"извънземни" ?

"извънземни" ?

29.08.2021 | 22:56

За "огромните" постижения на Локото, ще посоча един факт. Съгражданите им от Спартак не са "живи" десетилетия. Но вижте, те все още в ерокласациите са пред "гениалното" Локо на Крушата. А ако не бе и купената от Г. Илиев титла, сигурно нямаше да ги има във футболните евростатистики. Там може да кандидатстват в категорията - кой има по-голяма уста.

Отговори
4 3
Велбъжд

Велбъжд

29.08.2021 | 20:58

Край на случайностите и подаръците!Точно там му е мястото на Локото!С уникален простак начело(Клошарски) дотук!

Отговори
5 4
123

123

29.08.2021 | 16:59

AMA TO TAM VIE MYASTOTO BLAGODARETE NA BIV6IYAT MEJDUNARODEN REFER I TOVAE VINAGI STE BILI DANNI RIBI.

Отговори
5 4

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?