64

Трикратният носител на "Грами" Ед Шийрън се оказа фен на Ипсуич Таун

Трикратният носител на награда "Грами"

отпразнува промоцията на любимия си клуб Ипсуич от Чемпиъншип във Висшата лига в Маями с чаша бира. Придружителката на британеца го пита: „Какъв е вкусът и?“ очевидно без да има предвид бирата, на което Шийрън отговаря: „Вкусът е като промоция“, и отпива.

Ед Шийрън се интересува от Ипсуич наистина, а не от някакви маркетингови чувства, тъй като това е родният му клуб. Певецът е роден в Халифакс, Великобритания, но когато Ед е едва на четири години, семейството се мести в Съфолк. Ипсуич е най-големият град в околността. Шийрън обаче е свързан с Ипсуич не само от фенски чувства, но и финансови. Преди около три години британският изпълнител стана спонсор на любимия си клуб. Отпред на фланелките на Ипсуич можете да видите следния надпис: „The + – = : x Tour“. Това е реклама на турнето на Ед Шийрън, в което той обикаля света.

Играчите на Ипсуич не са играли във Висшата лига от 2002 г. През последните две години под ръководството на треньора Киърън Маккена певецът видя как отборът се издига от Лига 1 до Чемпиъншип, а преди няколко дни влезе и в елита. Шийрън е обещал на феновете на "трактористите" як концерт на "Портмънд Граунд" при промоция в елита. С парите от него да се купи як футболист за укрепване на отбора.  Да видим кога това ще се случи и дали изобщо ще се проведе.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?