Три дни почивка в Хебър след лагера

Футболистите на Хебър се завърнаха от 12-дневния си лагер в Банско, който беше предпоследен етап от лятната им подготовка.

От днес до неделя хебърци ще почиват, а в понеделник ще подновят заниманията си на спортна база "Георги Бенковски".

Оказа, че подготовката на "гробарите" ще се удължи с около 2 седмици, тъй като днес БФС взе официално решение за старт на новите първенства в професионалния футбол на 7-ми август. 

При това положение Хебър ще търси противници за още две контроли. Засега остава проверката с Гигант(Съединение) на 18-ти юли, но е възможно тя да бъде изместена с една седмица назад, ако пазарджиклии си осигурят за тази дата противник от професионалните групи. 

Добрата новина за треньора Николай Митов е възстановяването на Андриан Краев и Октай Хамдиев, които от понеделник ще започнат да се готвят на 100 %-та със съотборниците си.

В лазарета обаче остава централният защитник Слави Косов, който ще бъде още 10 дни с шиниран крак заради частично разкъсани коленни връзки.

Още поне седмица пък ще продължат пробите на нападателя Александър Димитров преди да стане ясно дали бъдещето му ще се свърже отново с Хебър.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?