61

Тревожна новина за Локо, Левски поиска двама от черно-белите

Титулярният вратар на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш има фрактура на пръст лявата ръка. Той получи контузията по време на мача срещу Левски в понеделник, в който тимът му се наложи с 1:0 и си гарантира място в плейофите на първата шестица.

Травмата на 24-годишния страж е още от първото полувреме, но въпреки това той продължи да играе. През втората част болката се е засилила и затова се наложи принудителна смяна. Резервата Илко Пиргов се появи в игра четвърт час преди края.

Хоркаш е преминал медицински преглед, за да се установи естеството на контузията. Потвърдили са се първоначалните подозрения на лекарския екип. Вратарят е с фрактура на кутрето на лявата ръка. Днес ще стане ясно колко дълго ще продължи възстановяването на хърватина.

Това беше втори пореден мач на Локомотив (Пловдив), в който Динко Хоркаш беше заменен принудително. При равенството 1:1 срещу Славия той също получи контузия и Пиргов доигра срещата.

Както е известно, Локомотив (Пловдив) гостува на лидера Лудогорец в първия кръг от плейофите. Двубоят ще се играе в понеделник (15 май) от 20:15 часа.

Междувременно Мач телеграф разкри, Левски е харесал двама футболисти на Локомотив (Пловдив). Става дума за крилото Бабакар Дион и атакуващия халф Джовани. Двамата бяха най-добри за пловдивчани в понеделник, когато "сините" загубиха с 0:1 на "Лаута". Именно бразилецът Джовани вкара гола за победата на пловдивчани. Той се разписа и за равенството 1:1 на "Герена" в първия мач между двата отбора през сезона. Белгиецът Дион пък се представя силно и в атака, и в защита по дясното крило. 

Оцени новината

Оцени новината
3.7/5 от 3 оценки
3.7/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Бай Тошо

Бай Тошо

11.05.2023 | 11:51

Като нямате пари къде сте тръгнали бе без пари какво ще купувате бе

Отговори
0 0
Меринджея на ботяфъ

Меринджея на ботяфъ

10.05.2023 | 12:29

Язе пък съм харесал МбапетУ и Холанд, мъ и при нас като при сините няма кинти.

Отговори
5 1
намръщенЪ

намръщенЪ

10.05.2023 | 10:45

Че кой пък е длъжен да им ги дава?! Изпуснаха Карагерен, да си опазят тях

Отговори
6 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?