64

Треньорът на Локо: И четирите гола бяха след наши грешки

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш анализира днешното голово равенство 4:4 с тима на Арда (Кърджали), при което тимът му успя да заличи пасив от три гола в последните минути.

"Нужен е характер. Положителното е, че още в началото получихме дузпа, но веднага след това отборът заигра по начина, по който тренирахме. Необяснимо за мен, в предишните мачове започнахме да играем през второто полувреме, а сега играхме по-добре и преди почивката. Имахме възможност да вземем мача, като това е благодарение на футболистите", заяви Томаш след края на мача в Кърджали, при който неговите хора наваксаха три гола пасив в края. 

Той коментира многото попадения в мача: Ние получихме голове. И четирите гола са след наши грешки и затова трябваше да реагирам със смени. Всичко, което имаме като положения, е заради това, което сме тренирали, а головете, които получаваме, са заради наши грешки. 

Аз съм наясно в какъв отбор съм, наясно съм, че Локо Пловдив в последните 5 години вдигна много летвата. С много труд можем да се справим. Всеки един е важен и ако работим добре, това ще си проличи в мачовете", завърши Томаш.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?