102

Треньорът на Хебър: Изграждаме игрови облик и нови отношения

Старши-треньорът на ФК Хебър Владимир Манчев сподели първите си впечатления от стартиралия в понеделник 15-дневен лагер на пазарджиклии в Алания, Турция.
"Доволни сме от условията, които ни предоставят домакините - хотелът е много добър, терените са страхотни и реално всичко, което ни е необходимо го имаме на разположение. Хубавото време също е в наша полза, защото ни позволява да работим пълноценно и да изпълняваме до момента всички задачи, които стоят пред нас за този лагер", сподели Манчев.


Той хвърли поглед и към целите на режима в Алания. 
"Този лагер е много важен за нас в няколко аспекта. Първо, ние ще трябва да избистрим игровата физиономия на отбора. При нас почти половината отбор е нов, защото дотук привлякохме 8 нови състезатели и ще използваме тези 2 седмици, в които ще бъдем заедно за да напаснем характерите в колектива, а и като взаимоотношения в отбора. Новите играчи пък ще запозная с изискванията - моите и на колегите от щаба и най-вече да бъдем заедно за да се опознаем и да
направим освен добър отбор в игрови план, така и хубав колектив, който да ни носи успехи", изрази надеждите си треньорът на хебърци. 


Владимир Манчев подчерта, че всички нови попълнения са лично селектирани от него. "Няма играч, който да не е привлечен с моето одобрение. През зимата по-трудно се привличат качествени футболисти по чисто обективни причини. Ние успяхме да вземем добри футболисти, за което съм благодарен на ръководството. Разбира се имаше и такива, които не успяхме да вземем по една или друга причина, но на този етап съм доволен от това, което взехме като качество и дълбочина в състава. Може да привлечем още един състезател в халфовата линия, ако се появи добра възможност за входящ трансфер", разкри Манчев.


Той коментира и темата за стартиращите от утре контроли на хебърци на турска земя.  "Трудно ще бъде абсолютно всички да получат равен брой минути в предстоящите проверки, макар че това е първото ми желание. Нямаме в момента пълна група от 20 полеви играчи, тъй като са налице някои контузии за това
на някои ше се наложи да играят малко повече, докато отшумят травмите. Надявам се от другата седмица да разполагам с целия наличен състав от общо 23-ма играчи", сподели още Манчев.  
Утре от 15 часа местно време Хебър излиза срещу 14-кратния шампион на Полша Висла(Краков) в първата си проверка от лагера в Алания, Двубоят ще се играе в Белек, регион Анталия.   

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?