102

Треньорът на Хебър: Ботев е силен и опасен противник

Ще се опитаме да използваме слабостите на пловдивчани, изрази надеждите си Пеа

Старши-треньорът на Хебър Фулвио Пеа сподели за "Марица" очакванията си за днешния мач срещу Ботев(Пд), с който ще стартира и новото първенство на efbet Лига. Двубоят ще бъде официален дебют за него начело на пазарджишкия тим.

"Първият мач за Хебър със сигурност е важно събитие, защото отбелязва завръщането на клуба в Първа лига на българския футбол след 21 години. За всички нас това ще бъде едно предизвикателство да бъдем достатъчно добри срещу съперник, който е доста силен. Разузнали сме Ботев и го намираме за много добър тим. Те играят заедно от доста време и са опасни за всеки противник. Опитали сме се да съставим тактика, която да неутрализира силните им страни и от друга страна да търсим нашите възможности чрез използване на слабостите им", сподели Пеа. 

"Ние трябва да се опитаме да дадем най-доброто, на което сме способни в момента, независимо от ситуацията при нас. Ще търсим позитивните аспекти и дори в такъв очаквано тежък за нас мач ще се опитаме да покажем най-доброто от себе си за да вземем нещо от двубоя", изрази оптимизъм италианския специалист.

"Ясно е, че Хебър към момента все още е във фаза на сглобяване на състава. Концентрираме се върху нещата, които трябва да подобряваме. Знаем, че някои неща може да ги направим вече доста добре, а за другите ще ни трябва още време за да ги подобрим. Времето за подготовка и стиковане на състава бе малко, но ние сме приели това и няма да го ползваме за алиби или оправдание. Ще се уповаваме на собствените си сили. Знаем, че спасението на отбра минава през саможертвата и увереността в нашите възможности. Точно върху тези качества в момента е нашият акцент", каза треньорът. 

"През последните 3 седмици с нас тренираха няколко момчета от школата и е честно да бъдат поощрени като ги вземем в групата за мача с Ботев. Така един вид ще покажем, че през тези 5 години назад се е работило в Академията и благодарим на техните треньори", завърши наставникът на хебърци. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?