Треньорът на Ботев с важна новина за жълто-черната общност

Треньорът на Ботев Ферарио Спасов бе изключително доволен от победата на основно подмладения си отбор над Славия. Фен №1 на рока сред колегите си в професионалния футбол разкри отдавна чаканата новина от жълто-черната общност. 57-годишният дупничанин съобщи, че по всяка вероятност ще остане на поста си и за пролетта. "Нещата се случват. Нека изчакаме още малко", каза Спасов след двубоя на Овча купел. Към момента той е със статут на временен наставник.

„Аз съм меко казано очарован от момчетата. Осем човека бяха под въпрос. Направих в промени в последния момент. Пуснах 17-годишен игра в защита в такъв отговорен мач. Още 4 човека с проблеми играха в този мач. Футболът е игра за мъже“, започна Спасов.

Не знаех на кого ще мога да разчитам два дена преди мача. Те направиха един мач, в който спечелихме. Това е Ботев, който исках да видя. От тука нататък продължаваме да играем така. Играхме на тежък терен и с Царско село“.

„Футболът е на предна място, затова съм доволен. Удоволствие да работя с момчетата. Медицинският щаб направи невероятното. Взех момчета и от отбора до 19 години. В събота играхме, а сега и във вторник. Имахме и други ситуации, огънахме се в някои моменти. Обстановката бе критична. Този дух беше позабравен в Ботев“.

„Фактът, че вкарваме и имахме други положения прави мача по-спокоен. Тежък терен. Всичко това остава в историята. Продължаваме победната серия. Надявам се да изглеждаме така и срещу Берое и да спечелим“.

„Преди да стана треньор на Ботев, работехме в школата и знаем какви играчи има. Някои трябва да им даде шанс да играят. Имат потенциал, имат и своя шанс. Това е пътят, момчетата ми харесват, вписват се, харесват се и на феновете. Затова нещата вървят“.

Удоволствието ще ми остане за дълго време, дори днеска да ми прекратят договора. Да виждам усмивките по лицата на футболистите означава повече от един подпис и от един договор“, каза още Ферарио Спасов.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?