64

Transfermarkt праща халф на Ботев във Вердер от зимата

Халфът на Ботев Точукво Ннади е пред трансфер в немския тим от Първа Бундеслига Вердер (Бремен), става ясно от публикация в библията за футбол transfermarkt.com.

Онлайн сайтът потвърждава инфото на колегите от PlovdivDerby за продажбата на Ннади през зимата. Немските ни колеги определят вороятността това да стане на 83 процента, като са фиксирали цена от около 700 000 евро.

Припомняме, че Точукву Ннади бе привлечен в Ботев през зимата на 2022 година, а договорът му е до лятото на 2025 година.

През лятото името му  се спрягаше за трансфер във френския Бордо. Жирондинците обаче изпаднаха във Втора лига и това силно редуцира бюджета им за нови покупки. От Бордо не пожелаха да платят 1 милион евро за нигерийския младежки национал.

Преди няколко седмици името на Точукво Ннади бе намесено в скандал и бой в съблекалнята на Ботев. След него францезинът Реда Рабей бе заставен да разтрогне договора си с "жълто-черните", а Ннади бе пожален. Източници твърдят, че това е заради пазарната му стойност и очерващия се трансфер в Германия.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?