Следвайте ни

Томашевич разкри как Локо тренират на Лаута

viber icon

Футболистът на Локомотив (Пловдив) Йосип Томашевич разкри пред хърватското издание "Slobodna Dalmacija“ как провеждат своите тренировки на "Лаута".
"Не знам каква е ситуацията в Сплит, но Пловдив е два пъти по-голям като население, а има толкова малко заразени хора, което е много хубаво", казва Томашевич, след което споделя, че със съотборниците си спазват препоръките на здравните власти и тренират максимум по двама човека.

"В клуба няма никой, но понякога ходим на стадиона, за да тренираме по двама. След това се прибирам с такси. Задължително съм с маска и използвам дезинфектант. С останалите по-често се чуваме, отколкото виждаме, защото тренираме само по двама. Имаме точен график за това кога да идваме и кога да си тръгваме. Освен това сме на разстояние от два метра, така че не съм виждал отбора от 20 дни. Треньорът Бруно Акрапович е със семейството си в Германия, но по Viber всички получихме план и програма за работа по време на коронавируса", допълва Томашевич.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Генерала

09.04.2020 | 12:47

Айде спрете се вече...Хората няма какво да ядат,вие футбола,та футбола....Нищо не става от тях

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?