64

Томаш: Срещу ЦСКА ще подходим по различен начин

Наставникът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, остана доволен от победата с 1:0 над Локомотив София в железничарксото дерби в efbet Лига. Той обаче предупреди футболистите си да не изпадат в еуфория.

„Какво нещо е футболът – от едната крайност в другата. Трябва да бъдем хладнокръвни и да не залитаме. Доволен съм, че момчетата играха въпреки голямото бреме. Доволен съм, че реагираха, тази победа е за тях и за феновете. Сърцето е много важно и тези момчета играха със сърце. Доволен съм”, каза Томаш. 

“Проведохме мача, по начина, по който искахме. Двоумях се дали трябваше да заложа на агресия, себераздаване или на тактика, само с тичане и желание няма как да се получи. Доволен съм, че момчета днес взеха мача със себераздаване, амбиция, но и с футбол.

Каквото и да се случва, аз трябва да си върша работата, момчетата трябва да си вършат работа. Много е важно да не отидем в другата крайност. В България сме царе на тези неща. Всеки един треньор е зависим от резултатите. Какво значи комфорт”, каза още спецът.

„Играем срещу лидера в класирането. Доста сложен мач, ще подходим по различен начин”, сподели Томаш относно предстоящия двубой с ЦСКА.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?