61

Томаш: Слаб мач за нас! Започваме да градим нов отбор

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе видимо афектиран след загубата от Крумовград с 1:3. Той намекна за проблеми от кухнята, които оказват влияние. Специалистът допълни, че вероятно ще започне изграждането на нов отбор, а през новата седмица феновете ще получат обяснение какво предстои.

„Причините са си в нас. Не трябва да търсим оправдания. Слаб мач от нашия отбор. Поздравявам противника. Беше по-агресивен. Нещата, които си остават в кухнята, ни се отразяват. Най-хубавото е, че имаме достатъчно точки. Трябва ни спокойствие“, започна Томаш.

„Когато отстъпваме в агресията и единоборствата, няма смисъл. Вижда се несигурност, трябва да се справяме. На тези момчета им трябва спокойствие“, продължи той.

„Ние тотално ще променим нашите намерения, които бяха в началото. Разговарям със собственика всеки ден. Ще обясним през седмицата на привържениците, но ще трябва да се прави нов отбор. Сега няма как да се правят промени, трябва спокойствие. Видя се, че когато сами си вкараме напрежение, трудно отстояваме“.

„Аз не се побирам в кожата си, знам потенциала на отбора. Аз съм работник и този клуб трябва да се издържа. Ако имахме възможност, бяхме претендент, но с оглед това как започна сезона, явно ще търсим да се справяме с футболистите, които имаме в момента“, каза още наставникът на пловдивчани.

„Аз съм реален, знам моите възможности, на екипа. Ние градихме около един човек. Вижда се с просто око. Съгласен съм с хората, които управляват клуба. Разговорите ни са във всяка посока – финансиране, договори, футболисти, за моя договор включително.

„Какво трябва да променим? Малко по-директни трябва да бъдем, да не разиграваме толкова много топката. Трябва да намерим баланс“, завърши той.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Сашко, Сашко...

Сашко, Сашко...

02.03.2024 | 17:54

Нали парите не бяха важни. За теб бе важно публиката да е там. Но ... гладна мечка.. - по-нататък ти е ясно! Но с твоя шеф - толкова! Сега пий си хапчетата и затвори устата - повече арбайт, по-малко шпрехен! !

Отговори
5 0
Самоков

Самоков

03.03.2024 | 10:22

Не може без да даваш да взимаш,кайнака отдавна е пресъхнал

Отговори
1 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?