61

Томаш: Сърцата са ни с Нина! Комплименти за играчите и публиката!

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе доволен от продукцията на отбора си и зразителната победа с 4:0 над Ботев Враца. Той започна пресконференцията си с пожелание служителката на клуба Нина Вангелова да оздраве е и да се завърне на работа. 

"Първо искам да заява, че сърцата на момчетата от отбора и целият клуб са с Нина Вангелова. Дано по-бързо да оздравее и да се завърне при нас", каза Томаш.

"Изиграхме добро първо полувреме, не съм доволен как влязохме в началото и как завършихме в края. Това е манталитет, но в крайна сметка тези футболисти заслужават тази победа, постараха се. Искам да похваля футболистите и и естествено публиката, която е винаги зад нас. 

Създаваме ситуации радващо е, че започваме да ги реализираме. Много важно за мен беше да не допуснем гол, но допуснахме и грешки. Играем срещу отбор, който в последните мачове показа доста креативно лице. Мисля, че ще стане хубав и открит мач. Който е по-добър да победи", каза Томаш за следващия мач на Локомотив, който е срещу Левски. 

"Аз не деля футболистите си. Всички работят всеки ден и са отдадени, дават всичко от себе си. Тепърва започва шампионатът. На мен ми се иска да има постоянство. То се изгражда със самоуважение, уважение към колегата и публиката и да бъдеш пълен професионалист."

"Не знам дали е подписал. Мисля, че днес е минал медицински изследвания. Сигурно ще се разделим", разкри Томаш за Пиер Зебли. 

"Оферта имаме за Матеус. Мисля, че ръководството я отказа. Не знам колко могат да я отказват, не съм силен във финансовата част, но знам, че, за да има футбол трябват и пари. Наясно съм, че сигурно ще се продаде някой футболист, за което ме е яд, но не се бъркам там къде не ми е работа."

"Ще кажа само - работих малко с господин Павел Колев, но мисля, че е пълен професионалист и за мен е удоволствие да работя с този човек. Не съм аз човекът, който може да каже. Само мога да кажа за лицето Павел Колев, че е професионалист и е отдаден на футбола", завърши Томаш. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой искате да е новият треньор на Ботев?