61

Томаш с интересен отговор на въпрос дали би поел ЦСКА

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш даде интересен отговор на въпрос дали би поел ЦСКА след победата с 2:1 над червените в сряда вечер на Националния стадион Васил Левски.  "Аз искам повече. Искам Европа, искам да се боря за титла", заяви Томаш без да дава повече обяснения.

Столът на настоящия наставник на червените Нестор Ел Маестро е силно разклатен след неубедителните игри тази пролет. Още по време на двубоя с черно-белите агитката на домакините няколко пъти скандира с искане за оставката му. Той бе обиждан и псуван на излизане от стадиона. Сърбинът с английски паспорт обаче невъзмутимо се отнесе към подканянето на феновете.

 „Винаги повтарям на футболистите, че можем да победим всеки. Те трябва да си повярват. Винаги съм казвал, че мечтите започват там, където страхът приключва. И миналата седмица и тази показахме, а и с писаниците, които излизат, явно Локомотив Пловдив пречи на някой. НИе се опитваме да работим и да играем футбол”, коментира Томаш.

„Ние работим и тренираме и се опитваме. Има фактори, които ни влияят, но и аз с екипа на Берое правим екип, продаваме футболисти. Аз разбирам, че клубове като Берое и Локомотив трябва да се издържат. Такава ни е орисията. Аз искам повече. Искам Европа, искам да се боря за титла”, каза още той.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?