61

Томаш отпрати Жуниор, Локо остана само с двама младоци в защита

Локомотив Пловдив се размина с едно от най-желаните нови попълнения. Наставникът Александър Томаш отпрати централния защитник Жуниор Пиус след пробите. 27-годишният нигериец бе гласен за заместник на продадения във ФК ЦСКА 1948 Сф Райън Бидунга.

Пиус обаче не получи договор въпреки добрата си визитка. Причината е, че не успя да премине успешно медицинските прегледи. На тях се е установило, че играчът има проблеми с коленете. И никой не може да гарантира, че няма да получи сериозна травма, която ще го извади от игра за дълъг период от време.

Пиус е роден в Лагос. Юноша е на Порто. Минал е през отборите на Порто Б, Депортиво Авеш, Тондела, Пасош Ферейра, Сент Тройден. За последно се е състезавал за Антверп. Той бе без отбор от юни миналата година.

Отпращането на нигериеца означава, че Локомотив ще продължи да търси централен защитник, тъй като на този пост Томаш разполага само с юношата Тодор Павлов и 21-годишният Мартин Паскалев. В центъра на отбраната отново бе преквалифициран десният бек Милош Петрович.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?