61

Томаш: Не съм доволен от точката! Трябваше да решим мача през първата част

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш заяви, че не е доволен от точката, която спечели неговия отбор при гостуването на градския съперник Ботев Пловдив. Двата тима завършиха наравно, но Томаш смята, че неговите възпитаници са можели да решат срещата през първата част.

„Винаги искам да играем за победа. Знам, че е дерби, знам, че е важно за Локомотив. Трябваше да си решим мача през първото полувреме. Имахме ситуации, които трябваше да развием по друг начин. Не се получи. Искам да поздравя футболистите за себераздаването“, започна Александър Томаш.

Дадохме инициативата второто полувреме. Направихме една грешка, която я наказаха. Радвам се, че реагирахме. Има доста мачове, в които заслужаваме да победим, но завършваме наравно. Може би тук трябва да пречупим нещо, за да тръгнем нагоре“, добави още той. „Разбирам, че е дерби, напрежение. Трябва да играем футбол. Не съм доволен от точката, но това е реално“, коментира Томаш.

„Аз мисля, че съм средноинтелигентен и ако искам да кажа нещо, ще му го кажа в очите“, заяви Томаш на въпрос за думите на Балтазар, че „само Ботев е играл футбол в мача, а Локомотив е бил в изчаквателна позиция“.

„Сорга имаше две ситуации. Не съм гледал дали е за дузпа. Сорга имаше с глава, после Митко падна, няколко центирания на Паскалев. Не знам нашият вратар да е спасил някоя ситуация. На тренировъчния терен ще чистим, каквото има“.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?