64

Томаш: Има химия в отбора ни, има и ДНК, няма класа

Ще бъда реалист, както винаги, може би изиграхме едно от най-слабите си полувремена - първото днес, каза треньорът на Локо Пловдив Александър Томаш след хикса (1:1) с ЦСКА 1948. - Това и им казах на момчетата на полувремето. Аз ги разбирам, серия от мачове държим ниво. Липсва ни постоянство, класа, скамейка, няма с какво да освежа отбора. Днес започнахме с 5 човека под 23 години, ЦСКА 1948 имаха четирима. По-хубаво от това няма. Ако искаме да гоним амбициите, които аз имам, ще ни трябва малко повече класа. Стараят се момчетата, допускат се и грешки. Сами виждате какъв гол допуснахме. 

Днес Карагарен ни отбеляза гол. Аз исках този футболист да остане при нас. Да не казвам за другите футболисти. Локомотив Пловдив можеше да изглежда по коренно различен начин. Трябва да сме реалисти. Опитваме се да играем коренно различен футбол от повечето отбора в България. Това е пътят, момчетата се скараят. Предстоят ни пет тежки мача със силни отбора. Имаме цел да си гоним, илизаме всеки чам за победа.

Искам да се борим за Европа. Всеки ден го повтарям на футболистите. Може и аз да им вкарвам напрежение по този начин. Един футболист израства под напрежение. Не може да ти е спокойно. В Локомотив има химия, има ДНК,. Липсва ни класа, това е истината. Трябва да подкрепме тези момчета, зада успеят те да заиграят както трябва. В момента в събекалняте е все едно сме загубили. Искат да пбеждават футболистите. Но всичко се доказва на терена. До края на сезона всички ще получат шанс да се докажат, завърши тирадата си Александър Томаш.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?