64

Томаш: Играхме със страх, пропуснахме победата

Мачът започна не добре за нас, не реализирахме чиста ситуация, дойде дузпа след това и контузия на основен футболист, каза треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш след равенството (2:2) на подопечните му с Берое в Стара Загора.

"Всички искаме да налагаме млади български момчета, но явно имаме много да работим с тях. Не мога да не бъда доволен от себераздаването на нашите футболисти. Винаги съм го казвал, там където свърши страхът, започват мечтите. Разбирам емоциите във футболистите. Аз не съм доволен, защото съм максималист. Нямаме едно основно нещо - постоянство. Можехме да си вземем мача, ако си бяхме реализирали положенията, които не бяха много. Играхме със страх, бавно, тромаво", каза треньорът след срещата.

"Ние опитахме, моите указания бяха, че не искам Вия да играе с топката. Това се купува с пари. Берое имат късмет да имат такъв футболист, то е удоволствие да го наблюдаваш", сподели Томаш относно Вия.

"Аз съм здраво стъпил на земята, познавам си отбора и футболистите. Ще продължим да се надскачаме. Днес сменихме в схемата, хиксът не ни устройваше. Искахме да предоставим радост на хората, които са навсякъде с нас, да продължават да мечтаят. Ще се стремим всеки мач да играем за победа и накрая ще видим къде ще сме", заяви още наставникът.

"Всички футболиссти в отбора, аз съм им казал, че ще им се даде шанс. Всеки един ще играе", завърши той.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?