64

Томаш и Крушарски се разбраха, душманин на ЦСКА води отбора довечера

Александър Томаш вече не е треньор на Локомотив (Пловдив), след като двете страни се споразумяха за разтрогване на договора му. Последният мач за сезона на "черно-белите" довечера ще бъде воден от легендата на клуба Христо Колев. Той и другият помощник на Томаш - Константин Мирчев, също напускат "Лаута" след двубоя довечера.

Така пътят пред Александър Томаш Томовски към ЦСКА-София вече е открит. Търновлията има страхотен коз в ръкава си - приятелството с Димитър Бербатов, който се очертава като новият силен човек на "Армията". Това е и причината Томовски да влезе в открит конфликт с Христо Крушарски и това да стане причина за разтрогване на договора му.

Припомняме, че само преди няколко седмици Томаш подписа нов двугодишен договор със „смърфовете“, но въпреки това няма да го изпълни.

Мачът с ЦСКА-София ще е вторият за Христо Колев начело на "черно-белите". Припомняме, че преди две години Бащата отново взе поста за един мач, при това също срещу ЦСКА-София. Тогава си тръгна Александър Тунчев, а с Христо Колев Локомотив победи "червените" с 2:0. 

Официално за мача довечера ще бъде ползван лиценза на треньора на вратарите Витомир Вутов, тъй като Колев не притежава нужния документ.

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 5 оценки
4.2/5 от 5 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?