64

Томаш: Доволен съм само от трите точки днес

Днес не играхме по най-добрия начин, но победихме, чудна работа е футболът, коментира старши треньорът на Локомотив Александър Томаш след 2:1 на подопечните му като гости на Хебър в София. - Последните четири мача заслужавахме да вземем повече точки. Аз съм доволен от победата и само това. Играхме мач с ЦСКА, когато бяхме доминиращият отбор, имахме ситуации. Днес също имахме, но не бяхме в най-доброто си състояние.

Във всеки един мач излизаме за победа, казал съм, че искаме да създадем отбор, който да се надиграва, да играем високо. Понякога се получава, понякога не още. Аз винаги съм максималист и искам повече. Мисля, че резултатите препокриват играта ни. Ако има нещо, от което съм разочарован е загубата ни от Берое и равенството с Пирин", каза Томаш.

"Не ни достигна това, че явно аз трябва да застана на вратата или пред противниковата врата и едновременно да бъда и на пейката, негодува треньорът на Хебър Владимир Манчев след загубата. -  Допускаме малоумни голове. Безсмислен е трудът на целия щаб. Това, което показахме - хем ме обнадеждава, хем ме тревожи, защото губим мачове, които не трябва да губим", завърши Манчев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?