64

Томаш: Добър резултат, можехме и да бием

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш остана доволен след равенството на неговия отбор срещу ЦСКА.

"Можем повече, но на този етап момчетата се постараха. Излязохме срещу първия в класирането, който е много силен домакин. Момчетата се постараха, но знам, че можем повече. С оглед на ситуацията при нас, виждате, че имаме двама млади централни бранители. Трудно правя такива промени, но бях длъжен да играя и за резултат. За тази седмица играчите изпълниха всичко, което бяхме планували", каза Томаш.

"Без началото на мача, като че ли влязохме с респект към съперника и ни трябваше време да се ориентираме. После съм доволен, тъй като контролирахме мача, не допуснахме ситуации. ЦСКА е много силен индивидуално, а ние подходихме добре. Можеше да измъкнем повече, но резултатът е закономерен. Футболът се играе със самочувствие. Моята работа е да им вдъхна увереност. След гола им се съвзехме добре и опитвахме да правим това, което тренирахме".

"Имаме си нашите идеи за Берое, съобразяваме се с футболистите, които имаме, но има време до този мач. Новите не всички са с документи и трябва да видим колко бързо ще ги оправим, за да са активни към отбора", завърши Томаш. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?