61

Томаш: Да сме скромни! Градим отбор има още много мачове

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш бе видимо доволен след победата с 1:0 над Черно море на Лаута. Той обаче предупреди да няма превъзбуда от последните резултати, тъй като отборът все още е в етап на изграждане и предстоят доста тежки изпитания.

„Най-ценното за мен и отбора е подкрепата на публиката. Искам да поздравя отбора. Изиграхме един тежък мач с добър отбор, с добър треньор в лицето на г-н Илиев. Те играят машинално, знаят добрите си страни. Ние сме в процес на създаване на един отбор. С оглед на ситуацията и положенията, които имахме, съм доволен и искам да поздравя още веднъж футболистите.

Всеки мач, в който побеждаващ е добра новина, но скромно, защото има много мачове. Трябва да знаем къде сме и да оценяваме ситуацията. Нашето семейство днес спечели мача. Това е факт, с който мога само да се гордея.

Локомотив показа, че може да бъде адаптивен и гъвкав. Не само да притежава топката, но това е важно, за да контролираме събитията. Най-важното е постоянството. Да, млади момчета, правим грешки, но ако искаме да сме фактор, трябва да бъдем постоянни и да правим всеки път по-малко грешки.

Бил съм футболист при Илиан Илиев, учил съм се от него и продължавам да се уча от него. Съперничеството е 90 минути. Ние треньорите трябва да бъдем сплотени. Тази скорост на Локомотив е на крилете на феновете, които искам да поздравя. Искам да поздравя собственика, феновете, футболистите и един специален човек“, заяви Александър Томаш.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?