64

Тодор Зайцев: Липсата на Неделев в дербито ще си проличи

Легендата на Ботев (Пловдив) - Тодор Зайцев - заяви, че в сблъсъците с Локомотив никога не е ясно какво ще се случи и моментната форма на двата тима е сходна.

"В дербитата никога не може да кажеш какво ще се случи. Това е доказано. И двата отбора са в колеблива форма и абсолютно нищо не се знае. Все пак пред собствена публика Ботев  има малко или много предимство.

Домакински мач е и това може да се окаже ключово в тази среща, феновете са непрестанно зад отбора и това е радващо", започна той пред "Мач Телеграф".

"В такива дербита моментната форма няма значение. Според мен двата тима футболно са на горе-долу едно ниво. Мисля, че ще стане хубав двубой. Очаквам да е интересно, както винаги и дано да паднат попадения. Надявам се силно да се получи един истински празник. Несъмнено липсата на Тодор Неделев ще се усети.

Въпреки че някои хора споделят мнение, че може и без него... Ще липсва! Няма как да не липсва, защото той вероятно е най-креативният футболист в Първа лига. Като стил и качества няма друг на неговото ниво в България. Той в такъв двубой може да взриви трибуните само с едно докосване в ключов момент и да реши мача. Не се е случвало само веднъж", продължи той.

"Една победа в това дерби вероятно ще доведе до нужното спокойствие в редиците на Ботев. Ще бъде горещ мач и се надявам на терена да видим много футболни достойнства. Нека, който е по-добър да победи", завърши Зайцев.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?