64

Тодор Неделев: Вече горе-долу се връщам към живота

Футболистът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев коментира възстановяването си след катастрофата в Грузия.

  "Вече горе-долу се връщам към живота. Не мога да излизам на слънце, когато е много топло. Възстановяването върви добре, тренирам във фитнеса. Правя леко бягане между 10-15 минути. Кога ще започна с отбора нямам представа. Зависи как върви възстановяването и как се чувствам аз", каза Неделев в интервю за БНТ.

"Моята приятелка, доктора, ми казваха, че много хора са се обединили от цялата страна, от всички отбори и фенове. Благодарен съм на всички, които ми пожелаха да се възстановя по най-бързия начин и да се върна, защото искат да гледат моята игра. Надявам се народът да е обединен, но да не се случват лоши неща. Да е обединен позитивно", заяви още той.

"На грузинския доктор не живота, а не знам какво му дължа. Голям късмет е, че попаднах на него. Той ми спаси живота. Не съм го казвал, но имаше вероятност да не съм жив. Направи така, че да мога да играя футбол. Ще съм му благодарен вечно", допълни Неделев.

"С лошия старт на Ботев не бих казал, че ще влезем в шестицата. Може би след 10-15 кръга бих казал къде ще бъде отбора", каза още футболистът.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?