Тодор Неделев: Успех, Локо! ВИДЕО

Звездата на Ботев Тодор Неделев се показа и като голям джентълмен. 27-годишният национал пожела успех на Локомотив Пловдив в мача срещу Тотнъм за Лига Европа. "Това е голям престиж да дойде такъв отбор с такъв треньор в България. Мога да пожелая успех на Локомотив. Футболистите не трябва да се притесняват, а да играят”, заяви Неделев при награждаването му за Футболист №1 на август.

Тодор Неделев коментира още ситуацията в Ботев, а също така и евентуалния си трансфер в чужбина: "Винаги съм казал, че ако има оферта, която устройва мен и клуба, ще седнем да говорим. Ако се наложи, можем да стигнем до това”, отговори Неделев на въпрос дали е готов да спаси финансово Ботев със свой трансфер дори да не иска да преминава в даден клуб.

 Но се надявам г-н Самуилов да се върне и нещата да са постарому. Защото направихме добър отбор. Дали ще се върне? Още нищо не знаем. С тази декларация искаме г-н Самуилов да се върне. Защото, докато беше той, всичко беше наред. А и отборът не играеше толкова зле. Сега нещата не ни се получават добре, малко или много това оказва влияние”, добави Неделев, който отново разказа за сагата “Трабзонспор”:

“Отборът на Трабзонспор още от зимата ме следеше. Тогава не станаха нещата. Говорехме, че като свърши края на сезона ще седнем да преговаряме. Три-четири дни преди баража със Славия ми се обади мениджър да ми каже, че Трабзон се е отказал. Четох, че аз съм отказал. Ако ми предлагат тези пари, които се писаха, няма как да ги откажа не само аз, но и всеки друг футболист. Продължавам напред. Всичко е възможно. Чакаме оферта и ако дойде, ще преценим”, допълни Неделев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?