61

Тодор Неделев: Мечтая за дете! Благодаря на Локо!

Звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев направи признание, с което просълзи много хора. Той заяви, че мечтае с приятелката си да имат дете, а отборът му да е сред водещите в България. 29-годишният халф продължава да се възстановява след катастрофата между двата автобуса на националите по футбол в Тбилиси. Той претърпя спешна операция на главата и сега си почива.

"Чувствам се добре, възстановяването върви по план. След няколко дни имам скенер на главата, надявам се резултатите да са добри. В края на месеца ще дойде докторът, който ме оперира в Грузия. На този човек дължа живота си. Искам да му благодаря в ефир ", каза Неделев в предаването "Тази сутрин".

Той разкри и кои лекарски препоръки следва: "Не трябва да излизам в това време, доста са тежки температурите, трябва да стоя вкъщи и да почивам. Мога да излизам сутрин рано и късно вечер. Не трябва да излагам на слънце главата си, затова нося шапка. Нямах забито стъкло в главата. Това е било камшичен  удар. Локомотив (Пловдив) първи ми е пожелал бързо възстановяване, за което благодаря!“

При завръщането си на терена, Неделев ще носи специално изработена каска, като тази, с която вратарят Петер Чех играеше дълги години.

"Ще бъде направена каска, от вътрешната страна ще бъде по-твърда заради евентуален удар в главата, останалото ще е абсолютно същото като при Петер Чех."

"В момента не ми е позволено да ям сладко и да пия алкохол. Всичко спазвам, защото искам да се възстановя колкото се може по-бързо."

Той сподели и че близките му са преживели най-тежко инцидента, който е бил истински шок за тях. Приятелката му замина за Грузия при първа възможност, за да бъде до него.

„Искам да благодаря на приятелката ми, която беше и е постоянно до мен. Не помня точно катастрофата. Помня, когато вече се събудих в болницата. Тогава разбрах от нашия доктор, че животът ми е бил в опасност. Като ми обясни, не  можах да повярвам. Радвам се, че съм жив.

„Приятелката ми е преживяла тежко за инцидента. Кръвното й се вдигнало и отишла в спешното, това е било шок за нея. Най-близките ми много тежко са преживели всичко. Голямо напрежение е било. Когато тя ме видя в болницата, се успокои. Пропуснахме да бъдем кумове на сватбата на най-добрия ми приятел. Но най-важното е да се възстановя.

Мечтая моите близки и приятели да са живи здрави, мечтая с моята приятелка да си направим дете, мечтая Ботев да бъде сред топ отборите в България и всяка година да играем в евротурнирите. Мечтая за добър трансфер в чужбина като за последно, защото догодина ставам на 30.  Но най-важното е да сме живи и здрави“, завърши Неделев. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?